header.png

Het coronavirus

Het coronavirus: wat betekent dit voor u als u onze praktijk wilt bezoeken?

Wij dragen heel graag een steentje bij aan uw gezondheid en in dit geval doen wij er alles aan om te zorgen voor een zoveel mogelijk ‘virus-vrije’ omgeving!

Wat betekent dit voor u?

Het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu adviseert inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken. Hiermee wordt de kans om onopgemerkt het virus verder te verspreiden zo veel mogelijk voorkomen.

Wij nemen daarom extra maatregelen om u toch van dienst te kunnen zijn. Onze behandelingen en andere activiteiten gaan daarom in principe gewoon door. Wel willen wij graag om uw medewerking vragen op de volgende punten:

  • Vertoont u (lichte) ziekteverschijnselen, bel dan de afspraak af. Heeft u koorts, voelt u zich niet lekker, bent u verkouden of veel aan het hoesten? Dan bent u niet welkom in de praktijk. Wij plannen graag een afspraak op een ander moment met u.
  • In de praktijk hebben we meerdere mogelijkheden om uw handen te wassen/desinfecteren. Maak hier gebruik van.
  • Heeft u een afspraak voor behandeling in de behandelkamer? Breng een mondkapje mee. U en uw therapeut dragen dit tijdens een ‘hands-on behandeling’.
  • Neem zelf een schone handdoek mee naar uw afspraak.
  • In de praktijk schudden we geen handen meer, wij willen u vragen dit dan ook niet te doen bij bekenden die u in de praktijk tegenkomt.

Welke maatregelen hebben wij zelf getroffen?

  • Wij verwelkomen u met een glimlach in plaats van met een hand.
  • Wij wassen onze handen voor én na aanraking, ook desinfecteren wij onze handen met alcohol of desinfectiegel.
  • Wij zorgen voor een goede ontsmetting van de diverse ruimtes.
  • Wanneer wij merken dat u griepverschijnselen met hoesten/benauwdheid vertoont, wordt dit direct besproken en wordt u geadviseerd zich te laten testen.
  • Heeft een van onze medewerkers zelf griepverschijnselen met hoesten/ benauwdheid, dan voert hij/zij geen behandelingen uit tot een negatieve testuitslag.

Wij volgen het nieuws met betrekking tot de actuele ontwikkelingen op de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19. Voor eventueel aanvullende maatregelen wordt het advies en/of de opdracht van het RIVM gevolgd.

 

 

Nieuws

Train vanaf 17 september in onze nieuwe trainingsruimte!

Extra groepslessen

Open voor fitness en groepslessen

Het coronavirus

Leden voor leden Actie

Twitter