header.png

Zomer bij Fysiofit Vught

  • In de periode van 9 tot en met 27 augustus is Fysiofit Vught op dinsdag en vrijdag vanaf 18.00 uur gesloten voor fitness en groepslessen. Alle andere dagen gelden de reguliere openingstijden.
  • Sommige lessen komen te vervallen en van Tai Chi wordt de tijd aangepast: kijk in het online rooster of app voor de actuele tijden.
  • Zowel in de fitnesszaal als in de groepsleszaal is airco aanwezig en kan goed geventileerd worden. Een aantal groepslessen vindt buiten plaats. Dit geeft u de mogelijkheid bij warm weer toch in een aangename temperatuur te kunnen sporten.
  • De medewerkers van Fysiofit Vught gaan de komende maanden genieten van hun welverdiende vakantie. In de zomerperiode kan het dus voorkomen dat u langer dan gebruikelijk moet wachten op een afspraak of dat u door een andere therapeut behandeld wordt. Wij rekenen op uw begrip.

Nieuws

Zomer bij Fysiofit Vught

Fitness en groepslessen weer mogelijk

Het coronavirus

Leden voor leden Actie

Twitter