header.png

Fitness en Groepslessen – alleen via inschrijving

Fysiofit Vught is aan de hand van adviezen van het RIVM en het KNGF zo ingericht dat u ons een veilig bezoek kunt brengen. Wanneer u ons bezoekt

UPDATE: Tot en met 30 maart 2021 zijn de fitness- en groepslesfaciliteiten gesloten.

Wij vragen u onze huis- en hygiëneregels te volgen.

Fitness

De openingstijden voor fitness zijn verruimd zodat u in aangepaste vorm weer gebruik kunt maken van de fitnesszaal. De zaal is anders ingericht en biedt plaats aan maximaal 10 leden per tijdslot.

Van maandag tot en met vrijdag kunt u vanaf 8.00 uur voor een tijdslot van 60 minuten inschrijven via de online omgeving of app van VirtuaGym. Ook op zaterdagochtend bent u weer van harte welkom in te reserveren tijdsloten. Het rooster is hier terug te vinden. U kunt inschrijven voor “Fitness” zonder begeleiding van een fysiotherapeut of voor “Begeleide fitness” waarbij een fysiotherapeut aanwezig is. Zonder inschrijving kunt u niet trainen.

Hier vindt u meer informatie omtrent noodzakelijke maatregelen en een stappenplan m.b.t. inschrijven voor fitness. Via dit filmpje kunt u vast een kijkje nemen en zien wat er is aangepast.

Groepslessen

Het actuele groepslesrooster is terug te vinden in het rooster. Voor alle lessen (binnen en buiten) moet gereserveerd worden: zonder inschrijving kan niet deelgenomen worden aan de les. Inschrijven kan via de app van Virtua Gym of de online omgeving.

De buitenlessen vinden plaats aan de achterzijde van het gebouw op de parkeerplaats. Kom omgekleed en zorg dat u maximaal 5 minuten voorafgaand aan de les aanwezig bent.

De lessen binnen worden gegeven in de nieuwe zaal met maximaal 8 deelnemers. De maatregelen en een stappenplan m.b.t. inschrijven voor de lessen zijn hier te vinden. Daarnaast geeft dit filmpje geeft een korte indruk van de aanpassingen die zijn gedaan.
Alleen op deze manier en samen met u is het mogelijk onze fitnessmogelijkheden en groepslessen op een veilige en verantwoorde manier aan te bieden.

Nieuws

Buitenlessen van start!

Corona Update

Het coronavirus

Leden voor leden Actie

Twitter