header.png

Corona Update – gebruik mondkapjes

Fysiofit Vught: gebruik mondkapjes 

Gezien de recente ontwikkelingen vindt Fysiofit Vught het verstandig een stap te zetten op het gebied van veiligheid en voorkomen van verdere verspreiding van het coronavirus.

Gedurende een behandeling in de behandelkamer zijn therapeut en patiënt langere tijd met elkaar in contact binnen 1,5 meter afstand. Voor u en onze veiligheid dragen zowel therapeut als patiënt een mondkapje in de behandelkamers.

Komt u voor een behandeling in de behandelkamer? Draag dan een mondkapje. Wanneer u geen mondkapje draagt kunnen wij u niet behandelen. U kunt een eigen mondkapje meebrengen of bij ons aanschaffen voor €1,- per keer.

Komt u sporten in de fitnesszaal ? U bent vrij om een mondkapje te dragen, dit is echter geen verplichting.

Fysiofit Vught is aan de hand van adviezen van het RIVM en het KNGF verder zo ingericht dat u ons een veilig bezoek kunt brengen. Wanneer u een afspraak heeft of komt sporten vragen wij u ook onze huis- en hygiëneregels te volgen.

Nieuws

Open voor fitness en groepslessen

Het coronavirus

Leden voor leden Actie

Twitter