header.png

Gezondheidscoach

Stap voor stap gezonder leven!

Binnen Fysiofit Vught heeft Gezondheidscoach Miriam Bonink haar praktijk.

Je hoeft geen ‘einddoel’ in zicht te hebben, om de eerste stap te zetten. Kleine ‘stappen’, veranderingen in je leefstijl zijn makkelijker vol te houden, kunnen tot grote veranderingen leiden, en leveren vaker een blijvend resultaat op!

Wil je weten wat een gezonde leefstijl is en voor jou kan betekenen?

Wil je weten hoe je een gezond gewicht kunt bereiken en behouden?

Wil je voorlichting, projecten en/of workshops opzetten over gezonder leven?

Dan kan zij iets voor jou betekenen! Graag wil zij als:

Gezondheidscoach mensen voorlichten over een gezonder leven, met de nadruk op gezond eten, voldoende bewegen en ontspanning.
Gewichtsconsulent mensen met onder- en overgewicht “stap voor stap” naar een gezond gewicht begeleiden, middels het aanleren van een gezonde leefstijl.
Gezondheidswetenschapper een bijdrage leveren, via bestaande netwerken, aan een gezonde leefstijl voor kinderen/jongeren en volwassenen middels voorlichting, projecten en workshops.

Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie op www.miriambonink.nl.

Steeds meer zorgverzekeraars nemen een (gedeeltelijke) vergoeding van de BGN-gewichtsconsulent in hun verzekeringspakketten op, omdat ze een gezonde leefstijl belangrijk vinden. U kunt de voorwaarden terugvinden in uw eigen polis, op de site van de BGN of de vraag rechtstreeks aan uw zorgverzekeraar stellen.

 

Nieuws

Start nu en sport 1 maand gratis

Nieuw: Virtua Gym app – Fysiofit online omgeving

Leden voor leden Actie

Twitter