header.png

Geschiedenis

De groepspraktijk voor Fysiotherapie en Manuele Therapie is al meer dan 25 jaar een vertrouwd begrip in Vught. Naast de traditionele behandelmethoden is de praktijk in het begin van de van de jaren negentig, als eerste in Vught, gestart met trainings- en revalidatieprogramma’s voor verschillende doelgroepen en hooggekwalificeerde fitness. Dit resulteerde uiteindelijk in een specialistisch bewegingscentrum onder de naam Fysiofit Vught. Daarnaast werd ook de fysiotherapie en manuele therapie uitgebreid met podotherapie, handfysiotherapie en diverse andere disciplines binnen de beweegzorg.

Alles onder één dak en één naam

Inmiddels is gebleken dat voor iedereen, die van de diensten van de Vughtse groepspraktijk gebruik maakt, Fysiofit een net zo vertrouwde naam geworden is. Dit blijkt zowel het geval te zijn voor de diverse behandelmogelijkheden als voor de trainingen en zeer gevarieerde bewegingslessen. Dit alles onder één dak. Daarom wordt tegenwoordig alléén nog de naam Fysiofit Vught gebruikt.

Eigen activiteit en duurzaamheid

Onder het motto kwaliteit duurt het langst streeft Fysiofit er naar om mensen op een duurzame wijze te laten investeren in hun gezondheid. De eigen activiteit die Fysiofit hierbij stimuleert, geldt zowel voor de diverse behandelmethoden als voor de beweegprogramma’s gericht op doelgroepen zoals COPD, vaatlijden en diabetes maar ook het sporten na hartrevalidatie. Het team van Fysiofit ziet het als zijn taak om hierbij met enthousiasme en betrokkenheid een goede begeleiding en voorlichting te geven.

Nieuws

Nieuw! Yoga op zaterdag

Leden voor leden Actie

Twitter