header.png

Fysiofit

Fysiofit Vught is een trainingscentrum waar onder leiding van fysiotherapeuten en andere deskundigen diverse activiteiten worden aangeboden die betrekking hebben op gezondheid en beweging. Naast algemene beweegprogramma’s zoals fitness en diverse groepslessen vinden er ook activiteiten plaats die gericht zijn op speciale doelgroepen. Deze activiteiten zijn in principe voor iedereen toegankelijk. Voor de juiste begeleiding, een prettige sfeer en uitstekende faciliteiten bent u bij ons aan het goede adres.

Om de kwaliteit van ons centrum te waarborgen zijn wij op dit moment bezig met het traject tot ISO/HKZ certicifering.

Klik hier voor 360° foto’s van een aantal ruimten van ons pand.

Lees meer …

Nieuws

1 juli: Groepslessen en Fitness weer open

Buitenlessen en online lessen via Zoom

Update Fysiofit Vught

Corona UPDATE

Beweeg mee via Social Media

Virtua Gym app – Fysiofit online omgeving

Leden voor leden Actie

Twitter