header.png

Fitness en groepslessen weer mogelijk

U heeft er lang op moeten wachten maar Fysiofit Vught is weer open voor fitness en groepslessen: wij zijn blij u spoedig terug te kunnen zien!

Schrijf u in voor een tijdslot!

U bent weer van harte welkom in de fitnesszaal en binnen (of buiten) voor groepslessen: reservering is echter noodzakelijk.

Van maandag tot en met zaterdag kunt u vanaf 8.00 uur terecht volgens het online rooster. U schrijft zich in voor “Fitness” zonder begeleiding van een fysiotherapeut, of voor “Begeleide fitness” waarbij een fysiotherapeut aanwezig is. Of u schrijft zich in voor een groepsles naar keuze.

Zonder inschrijving kunt u niet trainen.

Fysiofit Vught is aan de hand van adviezen van het RIVM en het KNGF zo ingericht dat u ons een veilig bezoek kunt brengen. Wanneer u een afspraak heeft of komt sporten vragen wij u onze huis- en hygiëneregels te volgen.

Nieuws

Fitness en groepslessen weer mogelijk

Het coronavirus

Leden voor leden Actie

Twitter