header.png

Fitness en groepslessen mogelijk

Fysiofit Vught is open voor fitness en groepslessen: wij zijn blij u te zien!

Schrijf u in voor een tijdslot!

U bent van harte welkom in de fitnesszaal en voor groepslessen: reservering is echter noodzakelijk.

Van maandag tot en met zaterdag kunt u vanaf 8.00 uur terecht volgens het online rooster. U schrijft zich in voor “Fitness” zonder begeleiding van een fysiotherapeut, of voor “Begeleide fitness” waarbij een fysiotherapeut aanwezig is. Of u schrijft zich in voor een groepsles naar keuze.

Zonder inschrijving kunt u niet trainen.

Fysiofit Vught is aan de hand van adviezen van het RIVM en het KNGF zo ingericht dat u ons een veilig bezoek kunt brengen. Wanneer u een afspraak heeft of komt sporten vragen wij u onze huis- en hygiëneregels te volgen.

Nieuws

Open voor fitness en groepslessen

Het coronavirus

Leden voor leden Actie

Twitter